Η αντιμετώπιση της υπεριδρωσίας μπορεί να είναι πιο εύκολη από ότι νομίζετε! Με δυο λόγια η υπεριδρωσία είναι μια ιατρική κατάσταση που επηρεάζει τον μηχανισμό εφίδρωσης των οργάνων προκαλώντας μια υπερβολική αντίδραση του συμπαθητικού νευρικού συστήματος και κατά συνέπεια υπερβολική εφίδρωση.

Επί του παρόντος, ο ιατρικός κλάδος δεν κατανοεί πλήρως τους λόγους ή τους παράγοντες που προκαλούν υπερδιέγερση που εμφανίζεται στους ασθενείς. Επηρεάζει περίπου το 4% του πληθυσμού

Οι αιτίες της υπεριδρωσίας μπορεί να διαφέρουν.

  • Μπορεί να προέρχονται από γενετικές ή κληρονομικές πηγές ή από φυσιολογικές αιτίες (βάρος, διατροφή, ορμονικές αλλαγές) ή ψυχολογικές καταστάσεις όπως άγχος.

Ανεξάρτητα από την αιτία, άσχετα με τις υποσχέσεις που δίνουν κάποιοι, δεν υπάρχει θεραπεία που να εξαλείφει πλήρως το πρόβλημα της υπεριδρωσίας. Υπάρχουν όμως διαθέσιμα προϊόντα και θεραπείες που θα ελέγχουν τουλάχιστον το πρόβλημα.

  • Για πολλούς ασθενείς, αυτές οι θεραπείες μπορούν να μειώσουν τη σοβαρότητα της κατάστασης ή ακόμα και σχεδόν να την σταματήσουν. Για τους άλλους η υπεριδρωσία μπορεί να είναι μια δια βίου μάχη.

Όταν παρουσιαστούν συμπτώματα, η πρώτη πορεία δράσης πρέπει να είναι η χρήση ενός τοπικού αντιιδρωτικού υψηλής αντοχής!

Το Perspi-Guard Maximum Strength Antiperspirant Spray είναι η λύση. Υπάρχουν πολλά άλλα προϊόντα για την αντιμετώπιση της υπεριδρωσίας στην αγορά με ποικίλους βαθμούς αποτελεσματικότητας και καταλληλότητας.

Το Perspi Guard όμως με τη μοναδική φόρμουλα είναι το πιο αποτελεσματικό και ασφαλές για την αντιμετώπιση της υπεριδρωσίας.

Τα περισσοτερα έχουν δημιουργηθεί με υψηλά ποσοστά δραστικών συστατικών – τα οποία μπορεί να είναι επιβλαβή για το δέρμα και ως εκ τούτου άχρηστα για πολλούς. Εντούτοις, το Perspi Guard έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με σημαντικά χαμηλότερα επίπεδα δραστικών συστατικών.

Παρέχει ένα κλινικά αποδεδειγμένο επίπεδο προστασίας που οι περισσότεροι χρήστες θα χρειάζεται να εφαρμόζουν μόνο μία ή δύο φορές την εβδομάδα για να διατηρούν την στεγνή αίσθηση. Μπορεί να απαιτείται συχνότερη εφαρμογή σε πιο ακραίες περιπτώσεις.

Η μοναδική του φόρμουλα το καθιστά 100% ασφαλές. Χρησιμοποιείται ευρέως σε Ευρώπη και Αμερική και έχει ελεγχθεί και εγκριθεί απ’ολες τις αρμόδιες αρχές όπως ο ΕΟΦ.

Το PerspiGuard Spray μπορεί να χρησιμοποιηθεί

  • στις μασχάλες,
  • στα χέρια,
  • στα πόδια,
  • στην πλάτη,
  • στην κοιλιά,
  • κάτω από το στήθος,
  • τους γλουτούς
  • την ηβική περιοχή.

Είναι πολύ εύκολο να εφαρμοστεί, αλλά και η λιγότερο δαπανηρή και λιγότερο επεμβατική θεραπευτική διαθέσιμη επιλογή.

Κάνε πιο εύκολη τη ζωή σου!