Τρόποι πληρωμής

 

Η πληρωμή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

 

1.Αντικαταβολή

Εξοφλείστε με μετρητά την παραγγελία σας με την παράδοσή της από τη μεταφορική μας εταιρία στο χώρο σας.


2.Εμβασμα με Τραπεζική κατάθεση

Για την πληρωμή της παραγγελίας σας και την άμεση εκτέλεσή της χωρίς επιπλέον διαδικασίες και χωρίς έξοδα πληρωμής, μπορείτε να κάνετε την πληρωμή με τραπεζική κατάθεση είτε από κατάστημα είτε μεσω web banking. Προς το παρόν διαθέτουμε λογαριασμό μόνο στην Εθνική Τράπεζα τράπεζα και σας προτείνουμε αν χρησιμοποιήσετε αυτό τον τρόπο η πληρωμή να γίνει από τη συγκεκριμένη τράπεζα ειδάλλως θα πρέπει να επιβαρυνθείτε ολόκληρο το κόστος διατραπεζικής συναλλαγής. Σε αντίθετη περίπτωση θα σας επιστρέφεται το ποσό μετά από όποιες κρατήσεις γίνουν από τις ενδιάμεσες τράπεζες.

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε email με τα στοιχεία για την τραπεζική κατάθεση η οποία πρέπει να ολοκληρωθεί εντός τριών εργάσιμων ημερών για να προχωρήσουμε την παραγγελία σας. Σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία θα ακυρώνεται.

 

3.Χρεωστική/Πιστωτική Κάρτα

Ολοκληρώστε την παραγγελία σας και πληρώστε με χρέωση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας. Για την απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της Viva Payments. Στην ασφαλή φόρμα της Viva Payments μπορείτε να συμπληρώσετε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της και τράπεζα έκδοσης).

 

4.Viva Wallet

Online πληρωμή μέσω της υπηρεσίας Viva Wallet

 

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα ειδοποιηθείτε άμεσα με ενημερωτικό e-mail (υπάρχει το ενδεχόμενο που το ενημερωτικό email να αποστάλθηκε στα Spam/Junk τον mail σας). Τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα αποστέλλονται το αργότερο μετα απο 2-3 εργάσιμες ημέρες με ACS Courier. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 3-4 μέρες. Τα μη αμέσως διαθέσιμα προϊόντα αποστέλλονται μόλις καταστούν διαθέσιμα.