Το 40 βαθμοί λιώνει το κορμί είναι προ των πυλών!

Όσο ευχάριστο και να είναι το καλοκαιράκι, η υπερβολική εφίδρωση είναι αρκετά ενοχλητική. Παρά το γεγονός ότι ο ιδρώτας είναι μια απολύτως φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού μας, κάποιες φορές μπορεί να μας φέρει σε δύσκολη θέση και να νιώθουμε πολύ άβολα. Ωραίο το καλοκαιράκι για τις ημέρες της άδειας που βουτάμε και ξαναβουτάμε στη θάλασσα. Τι γίνεται όμως με τις υπόλοιπες μέρες; Εκείνες τις μέρες που η ζέστη είναι αφόρητη και ιδρώνεις υπερβολικά, ακόμη κι αν έχουν περάσει μόλις λίγα λεπτά από τότε που βγήκες από το μπάνιο!

Ας δούμε μερικά tips που θα βοηθήσουν να επιβιώσουμε από τον καύσωνα που λίαν συντόμως θα κάνει την εμφάνισή του!

  • Χρησιμοποιείς αποσμητικό και όχι αντιιδρωτικό

Τα αποσμητικά είναι σχεδιασμένα να καλύπτουν με άρωμα τις μυρωδιές που αναδύονται από τον ιδρώτα, ενώ  επίσης εμποδίζουν σε κάποιο βαθμό την ανάπτυξη βακτηριδίων. Σε καμία περίπτωση όμως δεν περιορίζουν την εφίδρωση. (Εξού και οι κιτρινιασμένες μασχάλες στα λευκά πουκάμισα)

  • Λάθος ώρα!

Καταρχάς το αντιιδρωτικό πρέπει να το φοράμε το βράδυ μετά το μπάνιο και πριν τον ύπνο, σε στεγνό και καθαρό δέρμα! Ο λόγος είναι πολύ απλός. Κατά τη διάρκεια του ύπνου, ιδρώνουμε λιγότερο και αυτό επιτρέπει στο αντιιδρωτικό να εισέρχεται καλύτερα στους ιδρωτοποιούς αδένες ώστε να αποδίδει το μέγιστο και την επόμενη μέρα! Στην περίπτωση που πραγματοποιήσεις την εφαρμογή το πρωί, ουσιαστικά θα μειώσεις κατά πολύ η αποτελεσματικότητα του ενάντια στον ιδρώτα και στη δυσοσμία.

  • Κατάλληλα ρούχα!

Τα σωστά υφάσματα σίγουρα θα βοηθήσουν στο κομμάτι της δυσοσμίας λόγω ιδρώτα. Τους καλοκαιρινούς μήνες προτιμάμε βαμβακερά ή λινά υφάσματα και όχι ρούχα που κολλάνε στο σώμα μας και μας ζεσταίνουν ακόμα περισσότερο.

Δείτε επίσης: ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ!

  • Αγαπημένο καφεδάκι

Δεν είναι εύκολο να κόψεις τον καφέ. Το ξέρουμε και το κατανοούμε! Παρόλα αυτά η καφεΐνη υπερδιεγείρει το κεντρικό νευρικό σύστημα και αυξάνει την εσωτερική θερμοκρασία του σώματος μας δραστηριοποιώντας τους ιδρωτοποιούς αδένες. Κοινώς όσο λιγότερη καφεΐνη καταναλώνουμε, τόσο λιγότερο ιδρώνουμε!

  • Αλκοόλ

Η κατανάλωση αλκοόλ και πόσο μάλλον η υπερκατανάλωση, αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος προκαλώντας εφίδρωση! Ας πιούμε λοιπόν ένα ποτηράκι λιγότερο την επόμενη φορά…

Η λύση στο πρόβλημα σου! Είναι πολύ εύκολο στην εφαρμογή και φιλικό προς το δέρμα. Πες αντίο στον ιδρώτα, τις άσχημες οσμές και στους λεκέδες στα ρούχα σου!

Το PerspiGuard Spray μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το σώμα, πχ μασχάλες, πόδια κτλ, πλην του τριχωτού της κεφαλής!

And last but not least είναι vegan και Cruelty Free!

ΑΓΟΡΑ ΕΔΩ